Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові четверо невідомих викрали людину

16 листопада 2014 р., 16:31

Як тільки міліція розпочала погоню, зловмисники покинули машину і сховались у лісі разом з жертвою - берегівським бізнесменом

Здається, ми знову повертаємось в буремні 90-і, коли повсюдно процвітали рекет, насильство, напади на підприємців, крадіжки, угони престижних автомобілів. Свідченням цьому хоча б дві події, що сталися протягом вихідних у Берегові, і які розбурхали та сполошили все місто.

Так, сьогодні о 8.45 за київським часом до магазину, що за кілька десятків метрів від центральної площі, увірвались троє молодиків у масках (четвертий залишився чатувати на дверях) і напали на власника торгового закладу Василя М. Тут слід зазначити, що попри підприємницьку діяльність (разом з молодшим братом “запустили” кілька аптек), потерпілий займався також обміном валюти і це у невеличкому прикордонному містечку не було таємницею, хіба для правоохоронних органів. Більш ніж вірогідно, нападники “завітали” сюди не за канцтоварами чи петардами, якими торгував бізнесмен, а метою їх “візиту” була саме валюта (За попередніми даними, зі слів одного з міліціянтів, бандити відібрали у підприємця 30 тисяч доларів і невідомо скільки євро та гривень).

Штурханину та підвищені голоси в магазині почув продавець сусідньої з ним аптеки, що теж належить братам. Він одразу зателефонував молодшому, а той зв’язався з міліцією. Правоохоронці відреагували оперативно й через 20 секунд були на місці нападу. Однак, на той час злочинці заштовхали бізнесмена з мішком на голові у його ж нещодавно куплену білу “Ауді” і взяли курс, як пізніше виявилось, в бік Мукачева. Міліціонери по рації передали орієнтування на транспортний засіб працівникам ДАІ й ті невдовзі почали переслідування бандитів.

Проте, здається, останні мали спільників, котрі довідались про погоню, й теж по рації скерували “колег” на трасу, що веде до Страбичова. Там поблизу лісу злочинці похапцем покинули “Ауді” разом з її власником і зникли серед дерев. Даівці знайшли лишень транспортний засіб та потерпілого.

До речі, це не перший напад на торгові заклади бізнесмена. Торік зловмисники розібрали стіну згадуваної аптеки і через отвір в ній залізли в той самий магазин. Але, як бачимо, належних висновків з даного інциденту підприємець не зробив, хоча й встановив спостережні камери. Йому пропонували заключити договір на персональну охорону. Він відмовився. Пошуки нападників тривають.

«Карпатський об’єктив»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp