Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині розбійники побили сімейну пару в їхньому ж будинку

16 листопада 2014 р., 17:50

А втекли звідти на дорогих іномарках, які належать потерпілим

5 листопада о 1.30 до чергової частини Тячівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги Чумалівської дільничної лікарні про те, що з одного з будинків села Чумальово з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано 38-річного чоловіка та його 29-річну співмешканку. 

На місце пригоди, розповів Іван Філіп з Тячівського РВ УМВС, негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, близько опівночі через незачинені двері до помешкання проникли невідомі особи в масках, які силоміць затягнули потерпілих у ванну кімнату, зв’язали та завдали тілесних ушкоджень. 

Далі непрохані гості безперешкодно заволоділи двома автомобілями потерпілого марки «BMW Х 6» та «TOYOTA RAV 4» і зникли.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, йдеться про розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp