Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поки що мер Ужгорода Віталій Семаль: «Не збираюся бути клоуном!»

17 листопада 2014 р., 11:04

В.о. міського голови каже, що наполягатиме на тому, аби депутати його звільнили

Як ми повідомляли, обіцяна на сьогодні сесія Ужгородської міської ради знову не відбулася, засідання перенесено на четвер. Єдиним цікавим моментом нинішнього кількахвилинного спілкування виконувача обов’язків мера Віталія Семаля з кількома депутатами, що прийшли до зали, стало запитання екс-ректора УжНУ Федора Ващука, чи наполягатиме Семаль на його відставці з посади секретаря міськради за власним бажанням. Як відомо, Віталій Юрійович написав заяву на складання обов’язків керівника міста і водночас на складання депутатських повноважень.


Однак депутатський корпус може не захотіти задовольняти цю заяву і теоретично може залишити Семаля секретарем ради. Тож запитання Федора Ващука було цілком доречним.

У відповідь Семаль сказав: «Я буду наполягати на тому, що Семаль виконав свою місію. Він готовий і хоче піти. І з депутата, і з виконувача обов’язків, і навіть відмовлюся від пропозиції повернутися на посаду першого заступника міського голови, бо така пропозиція на моїх зустрічах з депутатськими групами і фракціями звучала».

Пізніше, спілкуючись із журналістами, Віталій Семаль підсумував: «Брати участь у цьому театрі абсурду я не хочу. Клоуном бути не збираюся.»

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp