Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка вразила вродою всю Україну (ФОТО)

17 листопада 2014 р., 15:45

На конкурсі краси у Львові

14 листопада у Львівському клубі “THE GAS STATION” пройшов Всеукраїнський конкурс краси «Міс чарівність України – 2014». У показовому феєричному шоу взяли участь більше трьох десятків дівчат із різних куточків нашої держави. Відрадно, що Срібну Землю на святі грації і краси представляла мешканка міста над Тисою, 19-річна співачка Євгенія Липей. Організатором конкурсу виступив заслужений артист естрадного мистецтва України, Голова Правління ГО “Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга”, директор продюсерського центру та студії звукозапису, організатор Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів Ігор Нетлюх. – Захід виявився надзвичайно цікавим, я познайомилась із багатьма неординарними людьми, на святі було чимало зіркових гостей, – розповідає для «Карпатського об’єктива» Євгенія. 

– Під час конкурсу ми мали змінювати сценічний образ, виходити в діловому стилі, у вечірній сукні, у купальнику, а також показати творчий номер. Відбирали не просто вродливих дівчат, кожна учасниця повинна була володіти й мистецькими талантами, бути всебічно розвиненою та ерудованою. Відрадно, що журі високо відзначило і вроду, і таланти хустянки. Євгенія стала володаркою титулів першої віце-міс та міс глядацьких симпатій. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp