Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець хотів лише заправити авто, а "влетів" на великі гроші

17 листопада 2014 р., 17:40

150 тисяч коштував ремонт через "якість" пального.

Саме таку суму заплатив за ремонт автівки мукачівець, після заправки пальним на заправці ТзОВ «Манго-ТРЕЙД» торгової марки «Ultra», що знаходиться на об’їзній Мукачева навпроти «Епіцентру».

Далеко від’їхати йому не вдалося, на власника престижної іномарки навалились проблеми з ремонтом. На підприємстві, яке визначало причини несправності транспортного засобу, йому оголосили вердикт: паливна система автомобіля пошкоджена через неналежну якість пального. А придбання запчастин та ремонт паливної системи коштує 153 484 гривні.

Як виявилось, його випадок був далеко не першим. Зібравши інформацію, він знайшов ще двох постраждалих від неякісного пального, вони зібрали усі необхідні документи та звернулися до ТзОВ «Манго-ТРЕЙД» за відшкодуванням. Там розвели руками. Наразі постраждалі водії готують позовну заяву до суду.

Атестована випробувальна лабораторія ПАТ «Закарпатнафтопродукт-Мукачево» зробила висновок, що зразки палива дизельного за показником «вміст сірки» не відповідає ДСТУ 4840:2007, іншими словами – вміст сірки перевищений майже у 20 разів.

Ситуацію, що склалася, також прокоментував адміністратор АЗС торгової марки «Ultra» Юрій Осадчий:

«Так, справді, інцидент мав місце. До нас за відшкодуванням збитків звертався власник автомобіля Volkswagen Touareg, проте ми своєї вини у поломці його автомобіля не вбачаємо. На нашій АЗС продається тільки сертифіковане пальне, яке проходить перевірку двічі - при закупівлі пального компанією та при надходженні. Безпосередньо до нашої заправки пальне надходить у опломбованих резервуарах, тому сумнівів, що до якості пального у мене не виникає. Маємо в наявності усі сертифікати якості. Інша справа, що власник автомобіля заправив своє авто дизпаливом на порядок нижчим за те, яке передбачене заводом виробником. Окрім цього випадку, скарг від клієнтів на якість нашого пального досі не надходило».

За чутками, автозаправочна станція, на якій так невдало заправились постраждалі, належала нинішньому голові обласної ради Володимиру Чубіркові. Сам він у приватних розмовах відхрестився від заправки, сказавши, що передав її у оренду київській фірмі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp