Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чого хоче Пацкан від Яценюка? (ЗВЕРНЕННЯ)

17 листопада 2014 р., 18:40

Аби відвоювати житла бійців Валерій Пацкан Звернувся до Арсенія Яценюка

У серпні цього року Кабмін видав Розпорядження, згідно з яким з бюджету України було виділено 23 617 360 гривень на закупівлю житла для сімей загиблих військовослужбовців. Серед 19 областей, які потрапили під це розпорядження, місця для Закарпатської не знайшлося…

 

У вересні Закарпатська ОДА з цього приводу звернулася до Кабінету Міністрів листом-проханням включити нашу область у список. Але прохання враховано не було.

23 вересня уряд виділив на потреби забезпечення житлом родин загиблих військових ще понад 5 мільйонів гривень. Закарпаття – проігнували.

З цього приводу народний депутат Валерій Пацкан зробив депутатське звернення до Прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка. Нардеп просить дати офіційне пояснення, чому Кабмін не виділив нашій області кошти на закупівлю житла, а також вимагає терміново знайти можливість виділити гроші Закарпаттю.

«Станом на 17.11.2014 р. у Закарпатській області проживають 24 сім`ї загиблих військовослужбовців. Серед них – 9 таких, що потребують поліпшення житлових умов. Не включення Закарпатської ОДА в перелік розпорядників бюджетних коштів не дає можливість отримати житло сім`ям із Закарпаття та є проявом дискримінації за територіальною ознакою, що заборонено Законами…», - йдеться в депутатському зверненні.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp