Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленькі закарпатці проявлять свою кмітливість

17 листопада 2014 р., 22:01

Взявши участь у конкурсі

Спеціально для наймолодших читачів редакція газети «Панорама» спільно з дитячим журналом «Пізнайко», магазином оптового продажу іграшок «Illyusha toys» та магазином «Дитячий світ» проводять конкурс на звання найкмітливішого.

Юним учасникам пропонується відгадати відсутнє у вірші слово і вписати його у клітинки (вірш друкується на шпальтах газети “Панорама”). Вирізаний талон разом з ксерокопією передплатної квитанції на «Панораму» на 2014 або 2015 рік треба надіслати поштою або занести в редакцію газети. Конкурс триватиме 4 тижні, на переможця кожного щотижневого етапу очікує приз – комплект примірників журналу «Пізнайко».

На 5-й тиждень серед усіх учасників (включно з тими, хто надіслав відповіді раніше) окрім комплекту журналів буде розіграний і головний приз – дитячі іграшки від спонсорів конкурсу.

Серед когорти учасників, найкмітливішим і, відповідно, переможцем минулого тижня став Серафим Жук, який першим відгадав відсутнє у вірші слово. Він і отримав комплект примірників журналу пізнайко.

Організатори в свою чергу зазначають, що переможцем цього тижня може стати будь-хто. Тому, активно долучайтеся до розіграшу. Всі деталі також на сторінках щотижневика.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp