Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві знайшли артилерійський снаряд

18 листопада 2014 р., 15:36

На доволі людній та неспокійній місцині

На лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення предмета, схожого на артилеристський снаряд. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. 

Неподалік гаражів 39-річний місцевий житель Мукачева виявив артилерійський снаряд. Не торкаючись підозрілого предмету, який лежав у траві, на поверхні землі, чоловік одразу викликав правоохоронців та піротехніків. Прибувши на місце події, працівники міліції з саперами встановили, що предмет циліндричної форми з виду схожий на артилеристський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Працівниками піротехнічного загону ДСНС дану знахідку було знешкоджено. 

Правоохоронці та служба надзвичайних ситуацій нагадує місцевим мешканцям: при виявленні підозрілого предмету не торкайтеся його, не намагайтеся розібрати. Місце знахідки потрібно позначити, а потім зателефонувати на 101 або 102. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp