Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Взаємодію Чопських прикордонників, Перечинської міліції та громадських формувань оцінили на "трійку"

24 березня 2014 р., 10:26

На Великоберезнянщині керівник перечинської міліції Віктор Ребрей провів розширену нараду за участі керівництва відділів прикордонної служби «Великий Березний», «Княгиня», «Стужиця», «Верховина Бистра», Чопського прикордонного загону.

На нараді були присутні також органи місцевого самоврядування, керівники громадських формувань. 

На даному заході були розглянуті питання організаціі взаємодії органів внутрішніх справ, відділень прикордонних служб Чопського прикордонного загону та громадських формувань в забезпеченні правопорядку та профілактики правопорушень на території Великоберезнянського району. 

Віктор Ребрей зазначив, що в умовах соціально-політичної нестабільності в державі одним із першочергових завдань органів внутрішніх справ та прикордонних служб є забезпечення охорони громадського порядку, прав і свобод кожного громадянина, охорона кордонів від злочинних посягань. Вирішення цих завдань залежить від цілеспрямованих професійних дій міліції і прикордонних служб у тісній взаємодії з населенням, громадськими інституціями та громадськими формуваннями. Адже саме спільна робота є реальним вагомим чинником в забезпеченні правопорядку в районі, дає можливість оперативно реагувати на вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень. 

Начальник відділу прикордонної служби штабу Чопського прикордонного загону Володимир Воробець відмітив, що стан взаємодії між підрозділами Чопського прикордонного загону, Перечинської міліції та громадськими формуваннями щодо відстеження оперативної обстановки в цілому є задовільним і забезпечує попередження та припинення протиправної діяльності на державному кордоні та в прикордонних населених пунктах. 

До слова були запрошені голови сільських рад та керівники громадських формувань, які висловили своє бачення та свої пропозиції щодо подальшої співпраці на підтримку стабільності та правопорядку в Великоберезнянському районі. 

Голова Солянської сільської ради Василь Юрійович Опаленик запропонував в кожному населеному пункті створити своєрідні „оперативні групи” загальною чисельністю до п’ять чоловік з числа членів громадського формування та прикордонників чи дільничних інспекторів міліції. 

Керівник громадського формування села Стричава Василь Іванович Опаленик поділився досвідом з присутніми щодо організації повсякденної діяльності свого формування, адже вже понад 45 років Василь Іванович є незмінним керівником громадського формування у своєму рідному селі, і досвіду на цій ділянці роботи йому не займати. За результатами даного зібрання було прийнято ряд важливих рішень.
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Схожі новини

За спалювання сухої трави закарпатців притягатимуть до відповідальності
В ОДА відбудеться міжвідомча нарада за участі заступника Міністра соціальної політики України
Ужгородські рятувальники роз’яснювали підприємцям знизити небезпеку об’єктів
На Тячівщині допомога бійцям стала провідною темою наради (ФОТО)
Понад 40 мільйонів Височина інвестувала в Закарпаття (фото)
Скільки пунктів пропуску розбудуємо на українсько-угорському кордоні?
Як на Закарпатті підтримують військових? В облдержадміністрації говорили про соціальний захист учасників АТО
З керівниками ринків та супермаркетів провели нараду у міськраді (ФОТО)
На Закарпатті дбають про збереження водних ресурсів (ФОТО)
В Ужгородській міській раді відбулося перше виїзне засідання міжвідомчої робочої групи з питань ромської стратегії при Кабміні (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp