Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губернатор Закарпаття: «Я не для того йшов в ОДА, щоб на мене тиснули»

19 листопада 2014 р., 16:24

Василь Губаль скаржиться на тиск з боку автоперевізників, які вимагають підвищення тарифів на автоперевезення

Губернатор Закарпаття Василь Губаль на прес-конференції в Ужгороді повідомив, що не дозволить підняти тарифи на перевезення, як цього вимагали на нараді в губернатора перевізники, зокрема ВАТ «Закарпатавтотранс».

«Ринок автоперевезень на Закарпатті монополізований. Я відмовляюся приймати рішення щодо підняття тарифів, як нам пропонують. Фактично нам пропонує одна структура «Закарпатавтотранс». Маючи мільйонні обороти, вони диктують нам, які тарифи встановлювати. Запропонували до 0,42 гривні за пасажирокілометр. Це для нас не прийнятно».

Я сьогодні запропонував: побачимо, як був виграний тендер, які були умови конкурсу і чи виконані ці умови. Чи до кінця довозять людей так, як написано в тендерних умовах.

Може, тому нелегали і є, що лобіювалися інтереси одного підприємства і далі і нав’язують нам таке лобіювання і тепер. Я прийняв рішення очолити ОДА не для того, щоб на мене тиснули».

За словами Губаля, будуть внесені зміни у конкурсну комісію. Сьогодні буде розпорядження щодо перевірки, як були проведені тендери і чи виконуються умови.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp