Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські аграрії проігнорували знакову конференцію про плодоовочеві ринки України та Європи

20 листопада 2014 р., 11:19

Аграрії з усієї України з’їхалися до Львова, аби проаналізувати перспективи розвитку українського аграрного ринку

У ці хвилини у Львові, на території відомого на всю Західну Україну оптово-роздрібного ринку сільськогосподарської продукції «Шувар» розпочала роботу конференція «Ринки плодоовочевої продукції Європи та України. Перспективи та виклики». Кореспондент «Часу Закарпаття» працює на конференції і повідомлятиме найцікавішу інформацію від виробників аграрної галузі та експертів ринку.

Зауважимо, що конференція проходить за підтримки Проект USAID АгроІнвест – проекту технічної допомоги, що фінансується Американським агентством з міжнародного розвитку. Учасниками конференції стали виробники плодоовочевої продукції, лідери об’єднань виробників, представники оптових ринків сільськогосподарської продукції, підприємств оптової та роздрібної торгівлі, представники професійних об’єднань, органів місцевої влади, контролюючих та дозвільних служб.

Прикро, проте на даний момент на конференції наш кореспондент не помітив жодного представника аграрної галузі Закарпаття.

Час Закарпаття


Селянин 20.11.2014 11:32 IP: 34.55.113.92
А чому ми маємо їхати до Львова. Подібну конференцію потрібно проводити не у Львові, який кормиться нашою продукцією, а у нас - скажемо на Іршавщині, де село Зарічч"я вирощує продукції більше як вся Львівщина.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp