Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У зоні АТО зафіксували факти смерті від голоду

20 листопада 2014 р., 21:32

Відсутність коштів та будь-яких засобів для існування спричинює смерті немічних та самотніх жителів Донбасу

«Таких людей видно відразу, у них якийсь сірий землистий колір обличчя і дивна одутлість» - місцеві жителі підтверджують дані луганського журналіста Валентина Торби про те, що понад 100 осіб вже загинули від голоду.

«Від голоду в Ровеньках загинули 26 людей. У Свердловську говорять про цифру 68 осіб», - повідомив журналіст.

У коментарях жителі Луганщини пишуть: "Ровеньки: ... З приводу офіційних даних Їх просто не може бути, оскільки смерті від виснаження не фіксуються, причиною вказується банальна серцева недостатність Мені достовірно відомо про три таких випадках, все самотні літні люди. Зараз все дуже складно, деякі справді голодують, пенсіонери, бюджетники. Таких людей видно відразу, у них якийсь сірий землистий колір обличчя і дивна одутлість. Бачила, як дівчатка із соціальних служб роздають гуманітарку, блідо-зелені, самих від голоду хитає. А дітки маленькі! Мамочка молоденька просить хоча б банку згущеного молока "малюкові каші зварити".

У дитячих садках з гуманітарної кільки в томаті готують "різноманітні страви". І це ще не почалася зима. А виїхати звідси на тлі хронічного безгрошів'я неможливо. Вартість проїзду куди-небудь стартує від 250 гривень, а ще речі ... От і рахуйте, скільки треба грошей, щоб евакуюватися сім'єю на велику землю. Жалко всіх дуже ... ".

Свободный Донбасс


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp