Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гості зі сходу штурмують Карпатський кордон

24 березня 2014 р., 12:15

Прикордонники Чопського загону минулими вихідними затримали чергову п’ятірку незаконних мігрантів «зі Сходу».

У першому випадку відмінно спрацювали прикордонники відділу «Великий Березний». Інформація про рух невідомих осіб в напрямку українсько-словацького кордону правоохоронцями була здобута завчасно. Це дало змогу затримати трьох чоловіків та одну жінку без документів на підступах до державного рубежу. 

Затримані пояснили, що жодних документів при собі не мають і є вихідцями з Афганістану. Згодом правоохоронцям стало відомо, що чоловік та жінка (подружжя) вже раніше затримувались за спробу незаконного перетину кордону зі Словаччиною поблизу Ужгорода. Для інших двох чоловіків, які між собою та з подружжям були не знайомі, подібний вояж виявився першим. На запитання щодо країни призначення один із затриманих повідомив, що хотів потрапити до Німеччини. Решта правопорушників «скромно» відповіли – «в ЄС». 

Ще у одному випадку бійцями відділу «Верховина Бистра», що дислокується на Великоберезнянщині, був затриманий громадянин Російської Федерації. Чоловік без будь-яких документів мав намір незаконно потрапити до однієї з країн Західної Європи. 

Правопорушників було доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їхню подальшу долю визначить суд
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp