Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі митний пост "Тиса" спокійно не спав (ФОТО)

21 листопада 2014 р., 10:20

Там ловили "добродіїв" з цигарками

Сьогодні вночі з інтервалом у майже 2,5 години на митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів заїхали два українці. Один на легковому автомобілі «Ford» моделі «Focus Kombi», інший – на «Peugeot 406». Для проходження митного контролю громадяни обрали «зелений коридор». При усному опитуванні заперечили наявність будь-яких прихованих товарів та повідомили працівниками митниці, що нічого забороненого не переміщують.Оцінивши та проаналізувавши ризики, митники вивели транспортний засіб із «зеленого коридору» і направили автівки в бокс поглибленого огляду.

 

В ході митного контролю, в автомобілі «Ford» фахівці знайшли приховані тютюнові вироби без акцизних марок торгової марки «Сompliment» «Super Slims» з маркуванням на упаковці виробника «FOR DUTY FREE ONLY» загальною кількістю 380 пачок. А в легковому автомобілі «Peugeot 406» – сигарети з фільтром цієї ж марки, з таким самим маркуванням «FOR DUTY FREE ONLY», невизначеною країною виробником та загальною кількістю 480 пачок.Наразі вартість тютюнових виробів потребує додаткової оцінки із залученням спеціаліста-експерта.Громадяни України порушили вітчизняне митне законодавство, намагаючись перемістити через кордон нашої держави в тайнику тютюнові вироби. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Щодо українців складено протоколи, цигарки та автомобілі «Ford» та «Peugeot 406» вилучено.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp