Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У міжгірській лікарні не вистачає діагностичного обладнання

21 листопада 2014 р., 11:01

Це питання порушив Михайло Кічковський

В ході третього пленарного засідання 19 сесії обласної ради депутатський корпус підтримав запит Михайла Кічковського щодо виділення фінансування для придбання в Міжгірську райлікарню рентгенологічного діагностичного обладнання.

«Як депутат обласної ради від Міжгірського району, занепокоєний ситуацією, яка склалася із ростом захворюваності населення на туберкульоз у гірському краю. Тут спостерігається висока питома вага деструктивних форм цього захворювання серед вперше виявлених хворих.

Процес лікування ускладнюється через неможливість експлуатації без капітального ремонту рентгенапарату «Рентген-30», що розміщений у поліклінічному відділенні Міжгірської районної лікарні.

Задля ефективного лікування хворих необхідно встановити комплекс рентгенівського діагностичного КРД 50 «ІNDIascop», який два роки знаходиться на зберіганні в районній лікарні. Треба зазначити, що вартість обладнання у 2012 році становила 1 млн 90 тис. грн.

У зв’язку з цим, прошу передбачити у проекті обласного бюджету на 2015 рік кошти для оплати та встановлення зазначеного медичного обладнання», - йдеться у запиті.

Запит направлено на розгляд в обласну державну адміністрацію.


Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp