Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті вчилися запобігати тероризму

21 листопада 2014 р., 12:20

У рамках навчань СБУ та інших структур

20 листопада ц.р. регіональна координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове командно-штабне навчання на Ужгородському залізничному вокзалі.

Участь у заході брали суб’єкти антитерористичної діяльності області, зокрема, керівництво регіональних Управлінь СБУ, МВС та ДСНС, Державної прикордонної служби, батальйону Національної гвардії України, представники влади, залізничного вокзалу та інші.

Мета навчання – перевірка сил та засобів при запобіганні терористичним загрозам на об’єкті транспортного комплексу, підвищення ефективності взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності та забезпечення безпеки населення.

Учасники заходу відпрацювали алгоритм дій у разі виникнення можливих загроз, посилили заходи із забезпечення безперебійного функціонування об’єкту в надзвичайних умовах, недопущення загрози життю людей та пошкодження транспортного об’єкту.

Під час командно-штабного навчання також йшлося про підвищення ефективності співпраці з краянами для спільної боротьби із тероризмом.


В Управлінні СБУ в Закарпатській області цілодобово діють номери телефонів, за якими громадяни можуть повідомити про підозрілих осіб, виявлення незвичних предметів у громадських місцях тощо:

066-899-78-38;

097-256-54-30;

063-345-39-91

По кожному повідомленню проводитиметься ретельна перевірка, за результатами якої вживатимуться заходи відповідно до чинного законодавства України.





Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp