Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Є понад 300 євромайданівців, з якими рідні втратили зв’язок

27 лютого 2014 р., 23:21

Питання долі зниклих активістів Євромайдану хвилює багатьох. Тому інформуємо: Станом на 27 лютого маємо більше 300 євромайданівців, з якими рідні та друзі втратили зв’язок, зараз відбувається погодження списків між різними ініціативами, які збирали данні

Як зазначають в Ініціативі, пошуком зниклих активістів, станом на сьогодні, координуючи між собою дії займаються: «Євромайдан. Ззатримані та зниклі», «ЄвромайданСОС», журналісти «Свідомо», ініціативи «Один за всіх», Автомайдан, «Воля», «Громадські варти», «Варта в лікарні», а також сотники самооборони та просто не байдужі до цієї проблеми кияни.

Переглянути списки зниклих активістів наразі можна тут.

Зараз спільними зусиллями різних ініціатив вже проводиться продзвін рідних та друзів зниклих, моніторинг соцмереж, звіряються списки зниклих з списками поранених та загиблих, збираються і систематизуються фотографії зниклих осіб та інформація про їх можливе місце перебування.

У найближчі дні буде проведено кілька пошукових виїздів, буде виготовлено та розповсюджено постери із фотографіями зниклих, передано інформацію про неповнолітніх у Магнолію ТВ, впорядковано базу фотографій зниклих.

Якщо вам відомо про долю когось із зниклих – повідомляйте за телефонами: (093)-18-333-40, (068)-548-12-41; (066)-684-98-30; (063)-337-95-73.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp