Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця "біс поплутав" і тому пішов на "діло"

22 листопада 2014 р., 16:26

Зайшов до кав’ярні чогось випити, а вийшов з краденими грішми

До Перечинського райвідділу міліції звернувся із заявою про крадіжку місцевий приватний підприємець. Як з’ясувалося, з каси його кав’ярні зникло понад півтисячі гривень. Допоки жінка-продавець вийшла на хвилинку на вулицю, залишивши своє робоче місце, метикуватий злодій скористався цією ситуацією, аби збагатитися на пристойну суму. 

Того дня у кав’ярні відвідувачів було небагато, а після обіду і взагалі настало затишшя. Тому продавець, маючи хвильку вільного часу, вийшла з приміщення закладу у справах, залишивши без нагляду касу. Повернувшись з подвір’я помітила, що без неї тут хтось «похазяйнував». Шухляда каси була відкрита. Припустивши, що з каси могли зникнути кошти, жінка попросила власника закладу переглянути запис із камери відеоспостереження, яка встановлена у приміщенні. Там власник побачив, що з каси закладу невідомий чоловік забирає гроші. 

Чоловік зателефонував до міліції та повідомив про крадіжку. Дана подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна). Невдовзі працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили особу зловмисника. Ним виявися раніше судимий житель Перечинського району. 

Чоловік у скоєному зізнався, щиро розкаявся та повернув гроші потерпілій. Каже, що попереднього наміру викрасти кошти він не мав, зайшов, аби чогось випити, і, каже, біс його поплутав, коли побачив касу з грошима, залишену без нагляду... 

Керівництво Перечинського райвідділу міліції звертається до населення з проханням посилити увагу до безпеки особистого майна. Забезпечте надійність замків на вхідних дверях, встановіть сучасну сигналізацію. Встановіть у приміщенні та на центральному вході камери відеоспостереження, запис яких може допомогти встановити особи непроханих гостей, в разі якщо такі надумають навідатися до вас з поганими намірами. Також УДСО області надає послуги з охорони квартир та приміщень громадян за допомогою технічних засобів охорони, обладнує квартири сучасними засобами охоронно-пожежної сигналізації. Тому якщо є можливість, користуйтеся послугами міліції охорони. Це убереже ваше помешкання від проникнення небажаних гостей. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp