Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті футболістів шукали

23 листопада 2014 р., 19:06

Протягом двох днів обирали талановитих гравців.

21 – 23 листопада на базі спорткомплексів «Юність», що в обласному центрі, та «Zinedine» (с. Барвінок Ужгородського району) пройшов І Міжнародний турнір із міні-футболу «Дитяча мрія». Основним організатором заходу виступила Федерація футболу Ужгородського району. Як зазначив її голова Олександр Роман, у змаганнях брали участь 32 команди U-10 (гравці 2004 року народження) із різних міст України, а також зі Словаччини та Угорщини.
Матчі видалися надзвичайно цікавими та непередбачливими. Принаймні на думку ряду дитячих тренерів, практично жоден із фаворитів, які такими вважалися на початку турніру, до фіналу не потрапив.

Що ж до основних підсумків, то в матчі за 3 – 4 місця «Карпати» Львів тільки в серії пенальті здолали ФК «Мукачево» – 2:0 (2:2 в основний час). У поєдинку ж за золоті й срібні нагороди тріумфував львівський «Кардинал». Він здолав свалявське «Сузір’я» – 2:1.

Усі призери нагороджені грамотами, медалями й красенями-кубками. Крім того, у номінації «Краща зарубіжна команда» кубок отримав «ОФШ» (Дебрецен), а так званий Срібний кубок дістався СК «Бориспіль-спорт».

Юні футболісти отримали й індивідуальні нагороди:

«Кращий воротар» – Савас Бугай («Карпати» Львів);

«Кращий захисник» – Максим Зизич (СДЮШОР Ужгород);

«Кращий півзахисник» – Микита Кіт («Сузір’я» Свалява);

«Кращий нападник» – Крістіан Бако (ФК «Мукачево);

«Кращий бомбардир» – Сабо Венсел («ОФШ» Дебрецен);

«Кращий гравець» –Арсен Сухецький («Кардинал» Львів).

Насамкінець слід додати, що серія дитячих міні-футбольних змагань найближчим часом триватиме. Зокрема 28 – 30 листопада пройде вже ХІІІ міжнародний турнір пам’яті футбольного арбітра міжнародної категорії, голови Федерації футболу м. Ужгород, заступника директора Ужгородської ДЮСШ №1 Володимира Югаса (гравці 2005 року народження), а 12 – 14 грудня – VІІ міжнародний турнір на честь заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Олександра Філіпа (футболісти 2006 р. н.)

Володимир Тарасюк для uzhgorod.net.ua



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp