Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що робити, аби «туман війни» не застеляв нам очі?

24 листопада 2014 р., 13:32

Сьогодні в Ужгороді дадуть відповіді на актуальні питання, пов’язані з правами людини та діяльності журналістів у час війни

Тренінг для журналістів на тему: «Україна: Мова ворожнечі у часи війни» проведе Максим Буткевич 24 листопада, о 14.00, у приміщенні БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» (вул. Корятовича, 2/10) у рамках ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді. 

Мова ворожнечі у ЗМІ: як вона змінюється у воєнні часи? Які шари «громадського підсвідомого» вихлюпуються на шпальти та екрани? Де межа між журналістикою і пропагандою – і чи є вона? І – що робити, аби «туман війни» не застеляв нам очі? Про «наших» й «інших», про журналістику і пропаганду, про біженців і переселенців – про ці та деякі інші питання йтиметься під час семінару «Україна: Мова ворожнечі у часи війни», що його проведе журналіст, співкоординатор Проекту «Без кордонів», координатор Ресурсного Центу для допомоги вимушеним переселенцям Максим Буткевич. 

Максим Буткевич також виступить модератором під час переглядів та обговорень кінострічок у рамках ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді 21-30 листопада 2014 р. 

Запрошуємо усіх зацікавлених журналістів. Вхід вільний. 

Довідки за телефоном: +38 050 6905017, та e-mail: camzua@gmail.com. 

Детальніше про ХІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді на веб-ресурсах фестивалю: 
www.docudays.org.ua , 
http://www.facebook.com/DocudaysUA, 
twitter.com/DocudaysUA, 

а також БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті: 
www.cam-z.org, 
https://www.facebook.com/groups/camzua/, 
http://vk.com/event62307747.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp