Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині одразу боролись з п’яними, пішоходами та шаленою швидкістю

24 листопада 2014 р., 16:36

А також прививали водіям на пішоходам вічливість та любов до правил ДР

Інспектори ДАІ провели одразу три цільові профілактичні операції під умовними назвами: «П’яний за кермом - злочинець», «Пішохід», «Безпечна швидкість». Ці заходи проходили з 10 по 16 листопада в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. 

- Скорочення дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів є на сьогоднішній день одним з основних факторів, що дозволяють знизити рівень аварійності. Саме операція «Пішохід» і направлена на те, щоб привчити пішоходів до неухильного дотримання правил дорожнього руху, а саме переходу проїжджої частини дороги тільки у відведених місцях з дотриманням правил особистої безпеки, - говорить начальник відділення державної автомобільної інспекції з обслуговування Виноградівського району Борнобаш Калман. 

Не менш важливими факторами для зниження аварійності є недопущення керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння і перевищення швидкості водіями. Кожен водій повинен розуміти, до чого призводить керування транспортом напідпитку. За період проведення заходів безпеки працівниками ДАІ Виноградівського району складено 13 адміністративних протоколів, двох водіїв притягнено до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння ( ст.130 КупАП). 

Щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод, правоохоронці рекомендують водіям бути уважними і дотримуватись безпечної швидкості, адже найчастіше перевищення швидкості стає причиною аварійно небезпечних ситуацій. 

Щоб уникнути трагедії на дорозі, працівники Виноградівського ВДАІ закликають як водіїв, так і пішоходів бути взаємно ввічливими та дотримуватись Правил дорожнього руху. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp