Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Ільниці матимуть що пити

25 листопада 2014 р., 11:01

У селі запустять водогін

Третє пленарне засідання 19 сесії облради підтримало депутатський запит Оксани Балоги, Максима Хохлова, Володимира Шкріби, які просять включити питання запуску водогону в селі Ільниця Іршавського району в обласну програму «Питна вода» і передбачити кошти з обласного бюджету на здійснення цих робіт.

«У 2004 році при закритті шахти в селі Ільниця був побудований водогін, який повинен був забезпечити основну частину населення – це близько 6000 жителів питною водою, але в експлуатацію так і не був запущений, - наголошується в документі. – На сьогодні у населеному пункті склалася ситуація залишення населення (967 дворогосподарств) та соціальної сфери села, а це – 4 дошкільні навчальні заклади, в яких виховується 330 дітей, 5 загальноосвітніх шкіл, де навчається 1500 учнів, дитяча школа мистецтв, де займається 300 вихованців без питної води, що у свою чергу є першим кроком до епідемічних ситуацій».

На ці потреби, як зазначають депутати, необхідно передбачити кошти у 2015 році в сумі 1 млн. грн. за рахунок природоохоронних заходів.

Депутатський запит направлено в обласну державну адміністрацію.

Прес-служба облради





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp