Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Буланов вважає призначення Андрієва на посаду мера Ужгорода аморальним

25 листопада 2014 р., 12:17

Про це він заявив у своєму коментарі.

Минулого тижня Ужгород отримав нового очільника. Ним став колишній член «Партії Регіонів» Богдан Андріїв. Кандидатуру Андріїва підтримало 40 депутатів міськради – як колишні регіонали, так і представники «ЄЦ» та «Батьківщини».

Таке призначення викликало хвилю обурення громадськості. Свою думку висловив, зокрема, депутат міськради Ростислав Буланов – один зі всього двох присутніх депутатів, які відмовилися брати участь в цьому ганебному «шабаші»:

«Минулого року ужгородці робили Революцію зі сподіваннями, що вона принесе зміни. Насамперед, зміни у владі. За ці місяці наше місто пережило багато подій. Деякі з них давали надію на краще. Однак бачимо, що не змінилося абсолютно нічого. У міській раді – все ті ж «регіонали», проти яких ми боролися взимку, «єцівці», котрі вперто хочуть господарювати у нашому Ужгороді. Минулого тижня до цієї «компанії» додалися ще й «демократи» з «Батьківщини» та колишнього «Фронту змін».


Призначати на посаду в.о. мера колишнього регіонала, людину, яка стояла разом зі своїми «друзями» на іншій стороні барикад, яка тоді вийшла проти ужгородців – це просто аморально. Це рішення не можна було приймати хоча би через те, що воно зводить нанівець поняття народної люстрації. Пробачили одного – забудемо й іншим…
Коли депутати обирали нового в.о., я не голосував і таким чином відверто висловив свою позицію. А те, що кандидатуру Андріїва підтримала більшість, зокрема й ті, хто був на «нашій» стороні, означає тільки одне: всі вони хочуть продовжувати працювати за старою «гнилою» системою.

Висновок: місту необхідні вибори… Коли вони відбудуться, залежить від нового складу Верховної Ради, який має розпочати роботу вже цього четверга. Зі свого боку я намагатимуся зробити все, щоб ці вибори пройшли якомога швидше. Думаю, два народні депутати від Закарпаття – Валерій Пацкан та Роберт Горват – мене у цьому підтримають.

Я впевнений, що процеси, які зараз відбуваються у міській раді, покажуть ужгородцям, хто є хто. І вже на виборах ми зможемо обрати собі нормальне керівництво. Головне, щоб вони відбулися чимшвидше і пройшли за системою, яка унеможливить підкуп. Ми над цим працюватимемо».



светік 27.11.2014 21:40 IP: 22.55.134.95
Буланов рветься на посаду мера. такий собі Кошар гною. Що він зробив конкретно для міста?
Спостерігач 26.11.2014 16:36 IP: 35.100.1.212
Буланова у крісло мера!
коник 25.11.2014 14:43 IP: 206.100.1.212
О, Боже, ангел, а не Буланов!!! Самі кашу заварили!!! Ганьба УДАРу!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp