Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки днів закарпатці відпочиватимуть на зимові свята?

25 листопада 2014 р., 21:30

Став відомий графік новорічних святкувань

Уже відомий графік перенесення робочих днів з урахуванням установлених законом святкових і неробочих днів в Україні на 2015 рік. Кабмін підготував розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2015 році», згідно з яким вихідні на Новий, 2015 рік та Різдво можуть перетворитися на канікули. Вихідними стануть дні з 1 по 4 та з 7 по 11 січня. Такі канікули доведеться відпрацьовувати по суботах: 17 та 31 січня, а також 14 лютого. 

Нагадуємо, що цей графік розрахований на працівників з 5-денним робочим тижнем. Також слід мати на увазі, що графік перенесення вихідних має рекомендаційний характер. Згідно з Кодексом законів про працю, остаточне рішення про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві приймає власник або уповноважений ним орган (керівник) підприємства шляхом видання наказу або іншого розпорядчого документа. Водночас робота у вихідний день може компенсуватися, за згодою сторін, наданням іншого дня відпочинку або у грошовій формі в подвійному розмірі. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp