Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді презентують напрацювання з е- урядування

26 листопада 2014 р., 14:50

Цифровий порядок денний для України. «Зелена книга»: стратегія політики е- урядування

У вівторок, 27 листопада, о 13:00, відбудеться прес-конференція експертів Робочої групи з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного урядування та представників місцевої влади, які презентують проект документу «Зелена книга» та наслідки його обговорення в колі експертів, представників обласної державної адміністрацій, органів місцевого самоврядування, бізнесу, освіти, ІТ сектору та громадськості (захід відбувався в рамках регіональних обговорень державної політики у сфері електронного урядування в Україні). 

«Зелена книга» містить аналіз проблем електронного урядування в Україні та пропозиції щодо їх вирішення. У документі визначені основні напрямки розвитку е-урядування: електронна взаємодія органів влади, електронні послуги, відкриті дані та електронна демократія. 

Партнерами заходу виступають: Закарпатська обласна державна адміністрація, Державне агентство з питань електронного урядування України, Робоча група з розробки урядової політики в сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем'єр-міністрові — Міністрові регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В.Гройсманові, Міжнародний фонд “Відродження”, National Democratic Institute, United State Agency International Development. 

Захід відбудеться о 13.00 у приміщенні малого залу Закарпатської обласної державної адміністрації за адресою: пл. Народна, 4, м. Ужгород

 Для контактів: Володимир Феськов +38 (066) 317 36 13

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp