Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Величезна гілка старої верби у неділю розтрощила мікроавтобус (ФОТО)

24 березня 2014 р., 19:15

Він був припаркований у дворі будинку по вул. Залізничній 4/ 22 в Ужгороді.

Завбачливі мешканці багатоповерхівки свої автівки ставлять далеко від "зони падіння" сумнозвісного дерева, адже старе гілля цієї верби від вітру ламалося вже двічі. У неділю не пощастило власнику синього "мікрику" - чоловік мешкає в будинку зовсім недавно і про небезпечне місце паркування його ніхто не попереджав... . Мешканці будинку розповідають, що про аварійну вербу ще рік тому повідомляли ЖРЕР і просили прибрати небезпечне дерево, але на звернення так ніхто і не відреагував.

На щастя, з юрби дітей, що гралися на вулиці сонячного недільного дня ніхто не постраждав. Можливо цей третій випадок таки спонукає відповідні служби більш відповідально ставитися до своїх обов'язків. А на території двору, яким щодня водять у садочок десятки дітей росте ще два аварійні дерева.

{g}

Сам же власник мікроавтобусу, на який впала верба, налаштований через суд вимагати відшкодування від міських господарників коштів на ремонт свого автомобіля.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp