Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери провели вчорашній день у повній бойовій готовності (ФОТО)

28 листопада 2014 р., 11:41

Шоломи бронежилети, засоби активної оборони - все це необхідно було для операції "Фортеця"

Вчора в Ужгородському міськвідділі міліції проводилися навчально-тренувальні заняття, у ході яких відпрацьовувався оперативний план під умовною назвою «Фортеця», що передбачає посилену охорону та захист важливих адміністративних будівель. 

Метою таких навчань є підвищення бойової готовності особового складу до дій у надзвичайних ситуаціях, удосконалення сил та засобів служб і підрозділів ужгородської міліції. 

Правоохоронці були екіпіровані шоломами, бронежилетами і засобами активної оборони. Під час навчань, міліціонери відпрацювали до автоматизму відповідні тактичні прийоми та дії при спробі захоплення адмінбудівлі. Тренування проведено в два етапи. На першому – підготовчому етапі були відпрацьовані питання, які у подальшому забезпечили якісне і своєчасне виконання заходів Плану реагування на надзвичайні ситуації та вмілі дій міліціонерів у разі їх виникнення. На другому – практичному етапі тренувань ужгородські міліціонери продемонстрували свої практичні навики, які застосовуватимуть у екстремальних ситуаціях. 


«Під час навчань правоохоронці довели, що здатні працювати за будь-яких умов, виконати поставлені завдання на досить високому професійному рівні та показали свою готовність до дій в умовах ускладнення оперативної обстановки. Усі учасники навчань працювали однією командою – діяли злагоджено та організовано», – каже т.в.о. начальника Ужгородського міського відділу міліції Володимир Кувик. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp