Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги тих, хто бажає пов’язати життя з міліцейською справою

28 листопада 2014 р., 12:09

Керівництво УМВС України в Закарпатській області запрошує їх на екскурсію до львівського вишу

Керівництво УМВС України в Закарпатській області та Львівського державного університету внутрішніх справ інформує, що 29 листопада 2014 р. о 12 годині в м. Львів за адресою: вул.Городоцька,26 (адміністративний корпус Львівського державного університету внутрішніх справ) відбудеться День відкритих дверей. 

До участі в заходах запрошуються учні випускних класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, профтехучилищ, інших навчальних закладів Закарпатської області та їх батьки, а також військовослужбовці строкової служби військових частин. 

У рамках Дня відкритих дверей відбудеться зустріч з керівництвом університету, факультетів та навчально-методичного центру, під час якої усі бажаючі зможуть отримати роз’яснення з приводу вступу на навчання до Львівського державного університету внутрішніх справ й окремих питань організації та проведення вступної кампанії, а також переглянути фільм про навчальний заклад і концерт за участю художньої самодіяльності університету. 

Окрім цього, гостям нададуть можливість поспілкуватися з керівництвом університету, оглянути територію, гуртожитки, навчальні аудиторії та побувати в музеї навчального закладу. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp