Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На керівника Мукачівського аграрного коледжу "донесли" аж у столицю

28 листопада 2014 р., 14:54

Губаль і Чубірко наголошують на необхідності перевірки у згаданому навчальному закладі

Провести перевірку інформації стосовно зловживань керівника Мукачівського аграрного коледжу Надії Балаж просить керівництво Закарпатської області.

Голови ОДА та облради Василь Губаль і Володимир Чубірко спрямували ректорові Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіславові Ніколаєнку листа. Мукачівський аграрний коледж є відокремленим підрозділом згаданого університету в області й закарпатці просять звернути увагу на дані про факти корупції у цьому виші, неодноразово згадувані у ЗМІ, – зазначає прес-служба Закарпатської ОДА.

У листі від керівництва краю наголошується на тому, що є непоодинокі дані про зловживання Надії Балаж на посаді керівника Мукачівського аграрного коледжу, – люди нарікають, зокрема, на некоректне проведення кадрової політики (до прикладу, призначення на посади родичів і близьких людей, фахова підготовка яких є сумнівною), про грошові побори під виглядом «добровільних внесків до благочинних фондів», інші корупційні явища.

Керівники краю просять провести перевірку наведеної інформації та вжити відповідних заходів реагування – з метою протидії корупції у навчальних закладах та забезпечення надання якісної освіти в області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp