Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення святкує день народження (ФОТО)

28 листопада 2014 р., 15:15

До дев’ятої річниці обласне керівництво підготувало подарунок на колесах

Щорічно у кінці листопада Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області відзначає річницю створення. Сьогодні, 28 листопада, на базі даного підрозділу відбулися заходи, приурочені дев’ятій річниці. 

«Аварійно-рятувальний загін несе варту безпеки людей і навколишнього середовища, захищає від шкідливого впливу техногенних та природних надзвичайних ситуацій. Сотні врятованих життів та оперативність подолання надзвичайних ситуацій ще раз доводить, що авторитет загону базується на щоденній праці професіоналів-рятувальників. Також приємно констатувати, що наші рятувальники з будь-яких екстремальних ситуацій повертаються переможцями, демонструючи численні факти мужності та звитяги, готовності прийти на допомогу тим, хто її потребує», - зазначив у своїй промові начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей. 

{g}

Окрім цього очільник закарпатських рятувальників подякував керівництву Державної служби України з надзвичайних ситуацій, особисто її голові Сергію Бочковському, за порозуміння, підтримку та допомогу, попри такий складний час у державі. Та вручив ключі від новенького трактора (фронтального навантажувача) марки Вольво, який рятувальники будуть використовувати у своїй буденній роботі.

На завершення, кращих бійців ДСНС та працівників загону було відзначено грамотами та подяками.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp