Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Поновлений" мер Ужгорода готовий піти з посади

30 листопада 2014 р., 09:58

У випадку, якщо всі депутати міськради здадуть свої мандати

У розмові з Віктором Погорєловим ішлося й про заяви окремих активістів, що і йому, як міському голові, і депутатам потрібно скласти повноваження, бо може тоді в Ужгороді будуть призначені нові вибори. 

- Хочу звернутися до всіх ужгородців. На виборах 2010 року майже 18 тисяч із вас довірили мені бути міським головою. Наприкінці лютого цього року, з порушенням норм регламенту і елементарної моралі та порядності, депутатів змусили проголосувати за дострокове припинення моїх повноважень. І я, і деякі депутати тоді ж наполягали, що і депутатський корпус повинен скласти повноваження, щоб пройшли вибори нових людей. На жаль, депутатська більшість це не підтримала.

Суд визнав процедуру мого усунення незаконною і я почав виконувати свої обов’язки. Потрібно, бо пропущено вже всі терміни, готувати проект бюджету на наступний рік, розібратися з тарифами на воду, маршрутки, вивезення сміття, вирішувати багато комунальних проблем, які особливо гостро стоять зараз, із початком зими. Лише на 13% виконано капітальні вкладення за цей рік, нічого із запланованого – ремонти, реконструкції не зроблено.

За законодавством, за рік до чергових виборів дострокові вибори не призначаються. Але я вже сказав на прес-конференції і повторюю: готовий скликати сесію міської ради і якщо депутати складуть повноваження, я теж складу свої як міського голови. Хоча, вважаю, зараз треба вирішувати більш нагальні проблеми життя Ужгорода, - підсумував Погорєлов.
Прес- служба міськради Ужгорода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp