Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з Луганщини зустрінуть Різдво на Воловеччині

30 листопада 2014 р., 13:38

Губернатор Закарпаття погодився влаштувати справжнє свято для дітей у мирній атмосфері

До голови Закарпатської ОДА Василя Губаля з офіційним листом звернувся голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, в якому йшлося про сприяння в організації новорічних і різдвяних канікул дітям (віком від 10 до 15 років) із зони АТО, з метою відпочинку та ознайомлення з історією і традиціями Закарпаття, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Губаль підписав розпорядження "Про проведення зльоту представників учнівського самоврядування", згідно з яким з 3 до 9 січня 2015 року необхідно провести зліт для представників учнівського самоврядування Закарпатської та Луганської областей під час зимових канікул 2014/2015 навчального року.

Передбачено профінансувати видатки, пов'язані з проведенням учнівського зльоту, в сумі 50,4 тис. грн за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на реалізацію програми розвитку освіти Закарпаття на 2013-2022 рр ..

Для маленьких відпочивальників будуть створені належні умови для проживання, харчування та дозвілля в одному з готельних комплексів Воловецького району Закарпатської області.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp