Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді лунали постріли

1 грудня 2014 р., 11:10

"Зелений змій" змусив чоловіка стріляти у людей

Днями після опівночі із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 21-річний житель міста. Хлопець повідомив, що невідомий громадянин спричинив йому і його приятелю-однолітку тілесні ушкодження з предмету зовні схожого на пневматичний пістолет.

З’ясувалося, що подія сталася близько 23-ї години ночі, на вулиці Легоцького в місті Ужгороді. В цей час молоді люди поверталися додому й випадково опинився на шляху незнайомця, який на свому автомобілі «БМВ», з державним номерним знаком іншої країни, здійснював рух заднім ходом та ледь не переїхав ногу одному з них. Хлопці зробили керманичу зауваження, щоб він був більш обачним. На, що водій спустив скло на автівці й здійснив кілька пострілів в їх сторону. В результаті, обидва хлопці отримали ушкодження у вигляді поранень обличчя та грудної клітини.

Співробітники Ужгородського міськвідділу міліції доклали чимало зусиль для розкриття цього злочину. Для пошуків підозрюваного була задіяна значна частина особового складу, правоохоронці працювали і вдень, і вночі. Пошукові заходи міліціонери розпочали з подворового обходу всіх мешканців сусідніх будинків, опитували працівників і відвідувачів тамтешніх кафе та магазинів. Правоохоронці перевірили всіх жителів міста і області, які мають у власності, або керують за дорученням транспортними засобами з державними номерними знаками інших країн. Нарешті, кропітка робота дала свій позитивний результат - через кілька днів після події, працівники карного розшуку міськвідділу міліції вийшли на слід ймовірного зловмисника. Ним виявився 35-річний ужгородець.

Чоловік у скоєному зізнався, свою вину визнав повністю й щиро розкаюється, мовляв, у всьому винна клята горілка. Мотиви своїх дій чоловік пояснив тим, що у такий спосіб він хотів захистити свою автівку, адже думав, що хлопці намагаюся її вкрасти. Будучи добряче напідпитку, не міг оцінити очевидного...

Вилучену зброю направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Розслідування триває.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp