Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

6 тисяч закарпатців довірили своє добро міліції

1 грудня 2014 р., 12:42

Правоохоронці оберігають майно за допомогою сучасних методів.

Крадіжки майна громадян - один з найбільш розповсюджених злочинів, складає більше 30% від загальної кількості зареєстрованих злодіянь. З початку року на території Закарпатської області скоєно близько 200 крадіжок з приміщень фізичних та юридичних осіб, тому питання охорони матеріальних цінностей є актуальним.

- УДСО рухається в ногу з часом. Ми забезпечені високотехнологічним обладнанням. В області працює центральний пульт спостереження, туди і надходить інформація про спрацювання з усіх об’єктів під охороною. Сигнал про «тривогу» передають спецнарядам, що максимально швидко прибувають на місце. В кожному районі є спецгрупа охоронців, і аби добратися до місця події у працівників структури - три хвилини, - розповів журналістам про роботу структури начальник Управління Державної служби охорони в Закарпатській області Андрій Литовченко.

Державна служба охорони успішно конкурує з іншими підприємствами вже 62 роки. В структурі працюють міліціонери-професіонали, котрі щодня проходять спецвідпрацювання. Поцікавились представники ЗМІ і статистикою, а саме - кількістю громадян, які довірили своє майно міліції охорони.

- Близько шести тисяч об’єктів в Закарпатті сьогодні - під пильним наглядом державних охоронців. Завдяки УДСО в Закарпатській області громадяни можуть бути спокійними за своє майно та пожитки, - відповів правоохоронець.

- Нічого дивного, - каже Андрій Литовченко, - адже за останні роки підрозділами ДСО не допущено жодної крадіжки з охоронюваних об’єктів. Якщо зловмисники і намагалися скоїти злодіяння, працівникам вдавалося піймати їх на «гарячому».

Варто додати, що ціни, які пропонує Держохорона, - порівняно низькі, все залежить від пакету послуг, обраних клієнтом.

УДСО при УМВС України
в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp