Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як розміновували Ужгородську мерію (ФОТО, ВІДЕО)

2 грудня 2014 р., 14:26

Від "бомби" врятували 220 чоловік, що перебували в установі

Одразу три повідомлення з інтервалом у деякий час про можливі замінування адмінбудівель на території області надійшло до правоохоронних органів Закарпаття. 

О 10:25 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про можливе знаходження вибухонебезпечних предметів у будівлі Ужгородського міськвиконкому. З об’єкту негайно було евакуйовано всіх працівників та відвідувачів загальною кількістю 220 чоловік. Слідчо-оперативною групою Ужгородського МВ УМВС, НДКЦ, кінологами та групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області було обстежено приміщення та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. 

На місце події також виїжджали: керівництво У ДСНС України у Закарпатській області на чолі з начальником Мирославом Щербеєм; два пожежно- рятувальні автомобілі ДПРЧ-15 м. Ужгород та аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також фахівці піротехніки АРЗ СП. По даному виклику проводяться слідчі дії. 

{g}

На даний час фахівці-вибухотехніки здійснюють обстеження будівель Чопської міської ради та Мукачівської райдержадміністрації. На даних об’єктах проведено евакуацію працівників та відвідувачів. Підрозділи ОВС забезпечують охорону будівель. Представники оперативно-рятувальної служби забезпечують пожежну та техногенну безпеку місць проведення пошукових робіт. 

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp