Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавчани здали зброю міліціонерам (ФОТО)

25 березня 2014 р., 12:05

У березні на території Іршавського району, як і по всій Закарпатській області, проводились заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спецзасобів.

У тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спецслужб. Вжиті агітаційні  та
 роз′яснювальні заходи сприяли тому, що із заявами про добровільну здачу зброї до Іршавського районного відділу міліції звернулось двоє громадян, які добровільно здали мисливську рушницю та газовий пістолет. 

За час проведення заходів добровільної здачі, як розповів старший інспектор дозвільної системи Іршавського райвідділу міліції капітан Богдан Орос, громадяни отримали змогу зареєструвати знайдену зброю у встановленому законом порядку, що в подальшому дасть змогу її використовувати для полювання чи самозахисту. 

До речі, в ході проведення спеціальних заходів мешканець села Загаття здав газовий пістолет, який ним було знайдено у Мукачівському районі біля автомобільної естакади. Чоловік їхав із Мукачева додому і на дорозі вирішив перевірити свій автомобіль на естакаді. Заїхавши на неї, вийшов із автомобіля і побачив, що землі лежить пістолет. Цю знахідку він відніс до Іршавського райвідділу міліції, де йому запропонували у законному порядку зареєструвати зброю. 
Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp