Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Увага! Берегівська міліція розшукує злочинців (ФОТО)

3 грудня 2014 р., 16:33

Один з них - злочинець-втікач зі психіатричної лікарні

На території обслуговування Берегівського райвідділу міліції в період з 28 листопада по 14 грудня 2014 р. проводиться операція під умовною назвою «Розшук», мета якої полягає у виявленні місця перебування та затриманні злочинців, що переховуються від слідства та суду. 

Наразі берегівські правоохоронці розшукують 17 злочинців. А вже в перший день проведення операції вони встановили місце перебування одного із «втікачів». Цей чоловік влітку ц.р., розмахуючи газовим пістолетом, погрожував розправою конкуренту по бізнесу. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством), санкція якої передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. 

Увага! Берегівський райвідділ міліції розшукує злочинців: 

Яцканич Мілан Анатолійович 04.01.1980 р.н., мешканець м.Мукачево, вул.Пушкіна, 30 кв. 7. 

Засуджений судом за розбійний напад (ч.4 ст.187 ККУ), угон автомобіля (ч.3 ст.289 ККУ) та зберігання вогнепальної зброї (ч.1 ст.263 ККУ). 

За рішенням суду, по стану психічного здоров’я, покарання відбував у спеціалізованому відділенні Берегівської обласної психіатричної лікарні. У жовтні 2013 року самовільно втік та переховується від правоохоронних органів. 

Прикмети: зріст біля 175-180 см., волосся світло-русяве, коротка стрижка, очі сірого кольору, лоб широкий, середньої статури. Розмовляє українською та російською мовою. 

Боршош Олександр Юрійович, 22.03.1984 р.н., мешканець м.Берегово, вул.Фюзеша,44. 

Підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). 

Прикмети: зріст біля 170-175 см., волосся світло-русяве, коротка стрижка, очі коричневого кольору, середньої статури. Розмовляє українською, угорською та російською мовою. 

Горват Андрій Степанович, 19.10.1948 р.н., мешканець м.Мукачево, вул.Проектна,9. Підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). 

Прикмети: зріст біля 170-175 см., волосся русяве з сивиною, очі коричневого кольору, худорлявої тілобудови. Розмовляє угорською, українською та російською мовами. 

Якщо хтось володіє будь-якою інформацію відносно місця перебування даних злочинців, просимо терміново телефонувати за номерами: 102, (03141)4-25-02, або звернутись до чергової частини Берегівського РВ УМВС за адресою: м.Берегово, вул.Сечені 13 (чи до будь-якого іншого відділення міліції по місцю перебування). 

На фото розіщенні у порядку надання інформації

{g}
Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp