Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині збирають в зону АТО чотирьох правоохоронців (ФОТО)

4 грудня 2014 р., 13:18

Продукти, засоби гігієни та інші необхідні речі надають приватні підприємці з усього району

Протягом останнього часу 8 працівників Іршавського райвідділу міліції побували у зоні АТО. Через кілька днів ще 4 правоохоронці у складі зведеного загону УМВС області поїдуть на Схід захищати рідну державу. 

Ситуація на Україні все більше єднає людей, і кожний хоче вкласти свою частинку у перемогу. Іршавчани вже не вперше надають свою посильну допомогу правоохоронцям, які виїжджають у зону АТО. 


Приватні підприємці з села Білки Іршавського району Віктор Барзун, Олександр Улашин, Петро Станко, Василь Копа, Іван Кізляк, із м.Іршава – Василь Барна, Василь Полянський, Елков Евгеній, Василь Терпай, Іван Липчей, Сергій Жабко, Борис Сабадош, Віктор Кинів, із Ільниці - Михайло Лендел, із Греблі – Іван Тютюк, із Крайньої Мартинки - Ярослав Лендел та громадський активіст Євген Савко надали посильну допомогу для закупки продуктів харчування, засобів особистої гігієни та інших необхідних речей для правоохоронців. Надати допомогу підприємці зголосились самі, бо чули з розповідей міліціонерів, які повернулись із зони АТО, наскільки важлива для них підтримка з дому. 

Всі закуплені та зібрані продукти харчування будуть відправлені разом із правоохоронцями, які найближчим часом відбудуть в зону проведення антитерористичної операції. Керівництво та працівники Іршавського райвідділу міліції щиро дякують всім підприємцям та небайдужим іршавчанам за надану допомогу. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp