Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

300 учасників прибули до Ужгорода на обласні змагання серед інвалідів (ФОТО)

4 грудня 2014 р., 13:31

Цьогоріч вихованці закладу «Інваспорт» на фінальних змаганнях спартакіади «Повір у себе» посіли перше командне місце по кількості «золотих» медалей – 41.

Сьогодні в Ужгороді, в спорткомплексі «Юність» відбулося урочисте відкриття змагань серед спортсменів-інвалідів з нагоди Всесвітнього дня інвалідів. Всього на змагання прибуло 300 учасників. На відкритті побував й перший заступник голови обласної ради Михайло Попович та заступник голови ОДА Михайло Рівіс. 



22 роки тому Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. І хоча його не можна назвати святковим, проте навряд чи хтось посперечається з тим, що він все ж таки примушує нас подумати про те, як же зробити життя людей з особливими потребами в Україні хоч трішки легшим. 


Участь в обласних змаганнях взяли вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів «Інваспорт». Цьогоріч вихованці закладу на фінальних змаганнях спартакіади «Повір у себе» посіли перше командне місце по кількості «золотих» медалей – 41.

Їх привітав й перший заступник облради на урочистому відкритті змагань. Звертаючись до учасників, Михайло Попович побажав всім міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, здійснення задумів, а головне – віри у досягнення своєї мети. Він наголосив, що проблеми соціального захисту населення знаходяться у центрі уваги діяльності обласної та місцевих рад. 

Учасникам згамань від керівництва області було вручено матеріальне заохочення. 
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp