Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві волонтери влаштували свято для інвалідів (ФОТО)

4 грудня 2014 р., 16:40

Участь студентської молоді у волонтерському русі дозволяє їм зробити особистий внесок у вирішення соціальних проблем, проявити максимально свої здібності та вміння, завдяки яким можна допомогти іншим людям у вирішенні їх проблем

Традиційно до всесвітнього дня інвалідів, що відзначається 3 грудня, обласний центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями організовує змагання «Веселі старти», в проведенні якого надають допомогу студенти – волонтери гуманітарного факультету та інших освітніх закладів нашого міста, зокрема – аграрного коледжу.

Варто зазначити, що під час свята студенти гуманітарного факультету були нагороджені грамотами як найкращі волонтери 2014 року. Директор центру М.В. Дашик висловила глибоку вдячність керівництву МДУ за організацію волонтерської допомоги. 

Приємні хвилини спілкування дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями, їхніх батьків та волонтерів були продовжені за кавою - брейк.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp