Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Будинок рятували професіонали

5 грудня 2014 р., 09:45

Вогнеборці діяли оперативно, і це дозволило врятувати помешкання від повного знищення

4 грудня мукачівським рятувальникам повідомили, що на вулиці Гагаріна, в селі Бобовище виникло загорання. Виклик за номером «101» надійшов о 20:20 від місцевих мешканців, котрі побачивши полум’я на даху надвірної споруди відразу зателефонували вогнеборцям.

Як інформують в У ДСНС України в Закарпатській області, на місце події негайно було направлено чергові відділення 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин. Бійцям ДСНС знадобилась година, щоб локалізувати полум’я, що вже встигло охопити дах будівлі. Окрім цього, існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Тож, рятувальникам довелось діяти дуже швидко та вправно. О 22:37 пожежу було ліквідовано повністю.

Завдяки зусиллям житловий будинок у вогняної стихії рятувальники відвоювали, однак, полум’я все ж встигло знищити покрівлю надвірної споруди на площі 60 кв. м , 2 тонни сіна, 1,2 тонни соломи та 200 кг зерна. Сума збитків встановлюється.

Травмованих та загиблих на пожежі не було.

Причина загорання встановлюється.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp