Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятувальники вітали тих, у кого добрі серця (ФОТО)

5 грудня 2014 р., 15:20

Рятувальники не забули про волонтерів

Останнім часом, слово «волонтер» стало для нашої країни мати зовсім інше, особливе, значення. Майже щодня, зі шпальт газет, чи екранів телевізора ми чуємо що волонтери допомагають військовим у зоні проведення АТО, транспортують та надають гуманітарну допомогу тимчасово переміщеним особам та людям, які вкрай потребують допомоги.

 

Стати волонтером може кожен, незалежно від віку, соціального рівня чи вподобань. Головне, що об’єднує цих людей - це не байдужість, громадянська свідомість та прагнення надати допомогу тим, хто її потребує.

Для служби порятунку «101» волонтери вже давно стали добрими друзями та помічниками. Адже гасло «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» є для рятувальників та волонтерів спільним. Ці люди доброго серця та щирої душі неодноразово допомагали рятувальникам у їхній буденній роботі. Так, спільно з волонтерами працівники ДСНС організовували акції та пожежно-профілактичні відпрацювання для роз’яснення краянам правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, разом розчищали русла річок, для недопущення засміченості та запобігання подальших підтоплень населених пунктів області. Допомагали в роботі із тимчасово переміщеними особами, адже зараз громадяни, що вимушені були покинути свої домівки та переїхати до Закарпатської області потребують уваги та підтримки, не тільки з боку держави а й з боку громади.

Тож, сьогодні, 5 грудня у міжнародний день волонтерів рятувальники привітали своїх найактивніших добровільних помічників. Грамотами Управління ДСНС України у Закарпатській області та пам’ятними подарунками рятувальники нагородили Яковенко Романа та Бідзілю Івана, які вже котрий рік поспіль допомагають вогнеборцям.

Управління ДСНС України у Закарпатській області щиро дякує всім волонтерам, громадським організаціям та просто небайдужим людям за підтримку та плідну працю. Ми високо цінуємо роботу всіх Вас, завдяки Вашій активній громадській позиції та спільній роботі нам вдалося допомогти багатьом людям, які цього потребували.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp