Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородським дітлахам буде тепло і комфортно (ФОТО)

5 грудня 2014 р., 17:21

В одному із садочків міста триває ремонт

В Ужгороді до зими утеплюють фасад дитсадка № 6, що по вулиці Капітульній. Тут завдяки прийнятому рішенню обласної ради було виділено для закладу 200 тисяч гривень, 70 тисяч додав і міський бюджет. За ці кошти утеплюють стіни дитсадка, замінюють вікна на енергозберігаючі. Сьогодні дитсадок відвідав голова обласної ради Володимир Чубірко, який оглянув якість виконаних робіт.

За словами завідувача дитсадка Людмили Афонової в дитсадку виховується 102 дітей. Нині завдяки утепленню стін та заміні вікон – в закладі завжди стабільна температура, тут тепло і комфортно. Виконавці обіцяють до 20 грудня завершити роботи.

«Звісно ж для садочку зроблено багато, адже без тепла про виховний процес й годі говорити. Ми раді, що керівництво облради відгукнулося на наші проблеми, з обласного бюджету було виділено фінансування й нині наші вихованці у теплі. Маємо ще ряд ініціатив, і надіємось, що і їх можливо буде втілити в життя», - каже Людмила Афонова. Зокрема йдеться й про оновлення систем теплопостачання та водопостачання.

Голова обласної ради Володимир Чубірко запевнив, що і наступного року заклад будуть оновлювати. Так, дитсадок пропонується включити до програми партнерства облради та МЗС Угорщини.

«Кошти, що їх виділила обласна влада використовують ефективно. Темі енергозбереження нині як ніколи надається багато уваги. І в першу чергу ми плануємо утеплювати навчальні заклади, встановлювати новітнє енергозберігаюче обладнання. Це третій навчальний заклад обласного центру на який виділяються гроші з обласного бюджету. Так, вже оновлено ЗОШ №3 та ЗОШ №2. Розробляються плани і на наступний рік», - зазначив керівник обласної ради.

Також Володимир Чубірко пообіцяв, що освітні заклади обласного центру й надалі отримуватимуть підтримку з обласного бюджету.

Прес-служба облради
читач 05.12.2014 17:45 IP: 229.177.118.46
Пан Ч. багато уваги приділяє садочкам. Напевно, не просто так

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp