Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці даруватимуть родинне тепло покинутим дітям

5 грудня 2014 р., 20:32

На Рахівщині подружжя створило дитбудинок.

Відтепер дружня родина Фекете – це дитячий будинок сімейного типу. До такого статусу і до того, аби прийняти таку кількість вихованців, сім’я йшла кілька років.

Маючи двох власних малих, Єва та Йосип Фекете подарували сімейне тепло спершу ще двом, а потім іще шістьом дітям. Маючи статус прийомної родини, у листопаді 2014-го року офіційно стали батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Відкриття першого такого закладу у Рахівському районі (загалом в області їх уже 41) відзначали у п’ятницю, 5 грудня. Позаяк дата припала на переддень католицького Дня святого Миколая, то присутніх привітала малеча релігійної громади, виконавши пісні про Мікулаша.

Усі гості, які зібрались на відкриття, побажали родині щасливого життя. Діти ж раділи гостям, святу та подарункам: позаяк ніхто з гостей не прийшов з порожніми руками, свято Мікулаша в малечі вдалося на славу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp