Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перемир’я в Україні настане наступного тижня?

5 грудня 2014 р., 20:36

"ЛНР" готова піти на зустріч Києву

Київ і представники проголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР) досягли попередньої домовленості про умови перемир'я на Донбасі. Про це заявив глава ЛНР Ігор Плотницький."Ми готові виконати взяті на себе зобов'язання з припинення вогню з того числа, яке ми узгодимо. Договір - це рух назустріч один одному. Якщо немає взаємного виконання - немає взаємної довіри. 

А немає довіри - договір приречений. Ми сподіваємося на краще", - сказав Плотницький.Відповідаючи на питання про те, що буде, якщо одна із сторін порушить перемир'я, він сказав: "Там є перелік умов, і все ретельно буде розписано".У ДНР готові підтримати "день тиші" на ДонбасіТакож Плотницький додав, що підписання угоди про "день тиші" 9 грудня може відбутися наступного тижня в Мінську. Зустріч буде у форматі контактної групи."Так, провели (зустріч з українськими силовиками - ред.)... Поки погоджено, основні підписання, наскільки я розумію, будуть в Мінську", - сказав він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp