Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Може кінець кінцем ми зробимо Україну Україною (ФОТО, ВІДЕО)

6 грудня 2014 р., 09:26

Бійці закарпатської бригади впевнені, що війни ніхто не хоче. Вона вигідна тільки тим, хто на ній заробляють.

Друга частина про те, чим і як живе 128-ма ОГПБ, більшість бійців якої вже понад два місяці без ротації від Громадського.тб.

Провівши добу у Станиці Луганській в одній з рот 128-ї ОГПБ, ми своїми очима побачили «перемир'я», постійні обстріли з мінометів і гранатометів, залп «Граду». За словами бійців, за останні два тижні відбулися зміни, бойовики почали застосовувати установки РСЗВ БМ-21 «Град», чого раніше в цьому секторі не було. Також, бійці розповіли про застосування терористами гвинтівок «Вихлоп», РПО «Джміль» і показали реактивний двигун від РПО.



На передовій бійці більше двох місяців, а деякі вже чотири місяці перебувають в зоні бойових дій, були і в аеропорті Луганська, в с. Леніна і в Родаковому, а тепер – у Станиці Луганській. Як жартують самі бійці, вже Луганськ по колу обійшли, а так в ньому і не були. Дуже просять провести ротацію або дати їм хоча б короткочасну відпустку побачити сім'ї, та й просто відпочити, оскільки накопичилася величезна втома – як фізична, так і психологічна – від постійних обстрілів і нічних тривог неможливо відпочити, за ніч вдається поспати дві – три години.

«Якщо поважаєте те, що робимо ми, будь ласка, робіть те, що обіцяєте. Якщо будете виконувати свої обіцянки, то, як мінімум, хлопці будуть повертатися і далі захищати свою Батьківщину, а не просто приїжджати додому і вже не виїжджати з дому нікуди», - звертаються бійці до уряду.

Нагадаємо, що 3 грудня 200 військових повернулись до Мукачева. Їх зустріли з почестями, як належить, як Героїв.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp