Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Евеліна Самсончик підписала контракт з японським агенством Agence Presse (ФОТО)

6 грудня 2014 р., 10:01

Всесвітня відома модель з Ужгорода, яка не так давно розірвала ексклюзивний контракт із Chanel, відправилась на роботу до Токіо

Евеліна Самсончик, підкоривши Європу, вирушила підкорювати Азію.

Вона підписала контракт з японським модельним агентством Agence Presse з м.Токіо. Після розриву ексклюзивного контракту і відходу з будинку моди Chanel, Евеліна відпочила в Італії, зробила кілька фотосесій для глянцевих журналів MADAME MAGAZINE і Bullett Magazine, а також своїм дефіле закрила осінній Тиждень високої моди в Парижі, повідомляють Папарацци.

І ось на цьому тижні Евеліна з'явилася в Токіо, про що агентство Agence Presse офіційно оголосило на своєму сайті. Самсончик відразу по прильоту теж опублікувала в Instagram фото з Японії Токіо по праву вважається одним з модельних міст світу, він приваблює не тільки високою оплатою за роботу, але і відмінною атмосферою, доброзичливим ставленням як агентств, так і роботодавців. 

{g}

Термін дії контракту та інші подробиці не відомі. Зате відомо, що агентство Agence Presse славиться своїм відносинам і турботою про моделей, завжди пропонуючи дуже хороші кастинги. Залишилося почекати до кінця року і дізнаємося, з якими брендами Самсончик буде співпрацювати, і на обкладинках яких журналів з'явиться.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp