Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських господинь просять сісти за в’язання рукавиць для військових (ЕСКІЗ)

6 грудня 2014 р., 11:38

Активісти створили ескіз рукавиць на три пальці, які найкраще підійдуть для солдатів.

У морозну погоду військовослужбовці в зоні АТО особливо потребують теплих речей, зокрема шерстяних рукавичок для ведення бойових дій. Військові неодноразово звертались до українських жінок з проханням зв’язати для них такі спеціальні рукавиці. Відгукнутись на прохання військовослужбовців вирішили і на Тячівщині, повідомляє місцева райдержадміністрація.

Допомогти українським військовим теплими рукавицями пропонує керівництво Тячівської райдержадмініністрації та правління районного волонтерського центру «Горгани».

Кожен може долучитись до акції, яка допоможе вберегти руки тих, хто ризикуючи власним життям захищає мирне небо над нашою землею.

Активісти уже створили ескіз рукавиць на три пальці, які найкраще підійдуть для солдатів. Важливо, що для речей хорошої якості потрібні напівшерстяні нитки темних тонів.

{g}

Всіх, хто виявить бажання зв’язати такі рукавички для військових, просимо звертатись у районний волонтерський центр «Горгани», який буде викуповувати вироби та централізовано передавати нашим військовим на передову.

Знаходиться волонтерський центр у м. Тячів, по вулиці Пролетарській, 2 (у дворі позаду районного центру зайнятості). Контактний телефон центру: 0680911001.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp