Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогу на Виноградівщині ремонтують і дорослі, й діти (ФОТО)

25 березня 2014 р., 14:46

Стан центральної вулиці в с. Черна та й у цілому від Королева до Новоселиці страшний. Складається таке враження, що за цей регіон забули взагалі і депутати, і керівники району, і облавтодорівці.

Тільки важкогабаритні лісовози не припиняють роботу - день і ніч спішать вивозити народне багатство – деревину з вирубки у місцевих лісах. Бояться, майже, щоб не завадили їм революційні перетворення в державі , бо народ уже не хоче, щоб так по дикому знищувати природу. Через це нехтують і дорогою, і інтересами місцевих жителів.

Де тільки не зверталися громадяни, а всюди їм у відповідь - бюрократичні відписки, ніхто із району та області не приїжджав на місце, щоб оглянути ситуацію наяву. Із проголошенням місячника з благоустрою населених пунктів жителі с. Черна власними силами взялися ремонтувати дороги. З лопатами, мотиками засипають ями гравієм, піском, дрібним камінням.

Власники транспортних засобів задоволені таким починанням, стан дороги хоч на певний період покращиться. До цієї справи залучають навіть маленьких дітей,бо чекати допомоги уже немає від кого. За таким методом відремонтували дорогу і жителі Новоселиці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp