Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти перевірять виборчі фонди закарпатських депутатів

6 грудня 2014 р., 12:39

На засіданні Громадської ради при при УМВС України в Закарпаття активісти вирішили низку нагальних та цікавих питань

Громадські ативісти переймалися питаннями вартості закордонних паспортів, вирішенням міжбізнесових конфліктів, «виборчими» грошима кандидатів у депутати та навчанням майбутніх бійців АТО. 

Днями відбулося чергове засідання Громадської ради при УМВС України в Закарпатській області. Вів його голова ради Микола Железняк. На пропозицію головуючого розпочали громадські активісти з голосування за нових членів ради. Ними стали журналіст газети «Трибуна» Ростислав Цьома та представник Федерації східних єдиноборств Ерік Глеба. Останній запропонував членам Громадської ради взяти участь в цікавій акції – тренінгу з медичної та бойової підготовки майбутніх учасників АТО.


Члени Громадської ради при УМВС розглянули також ряд актуальних питань. Зокрема, виступили з ініціативою організувати «круглий стіл», присвячений діяльності Міграційної служби області, а саме – вартості закордонного паспорта. 

Інші учасники засідання висловили пропозицію проаналізувати виборчі фонди кандидатів у нардепи від Закарпаття на предмет відповідності витрат на вибори з їхніми доходами. Зокрема, на цю тему виступав член правління Громадської ради Олександр Пересоляк, який сам був кандидатом у депутати. 

Інший активіст, Ярослав Козич, підняв питання незадовільної, на його думку, роботи берегівської міліції в питанні вирішення одного з тамтешніх бізнесових конфліктів. 

Розглянули активісти й інші важливі для суспільства питання, зокрема роботу екзаменаційної служби МРЕВ УДАІ області. Наступне засідання Громадської ради при УМВС заплановано провести 15 січня 2015 р. о 16.00. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp